dilluns, 26 d’octubre del 2009

Convocatòria Assemblea AMPA dimarts 27 d'octubre a les 22'00 h. Saló d'Actes IES Pere d'Esplugues

L'AMPA CONVOCA:
La Pobla Llarga, el 22 d’octubre de 2009


Estimades mares i estimats pares,



Com ja sabeu els vostres fills i filles no tenen professora d’anglés des de l’inici del curs escolar. Per això, l’AMPA de l’Institut vos convoca a tots, pares i mares dels alumnes afectats dels grups 1rA, 1rD, 3rA, 3rE, 2nB, 2nC, 2nD i 2nE, el proper dimarts 27 d’octubre de 2009 a les 22’00 h. al Saló d’Actes de l’IES, per tractar els següents assumptes:



1. Mesures de pressió a la Conselleria perquè hi done una solució i envie un professor d’anglés immediatament.



2. Estudi i aprovació d’un protocol d’actuació que s’aplicaria davant de situacions semblants que es puguen presentar.

Agraïm per endavant la vostra implicació i responsabilitat davant les greus mancances del sistema escolar valencià.



Atentament,



LA JUNTA DE L’AMPA DE L’IES PERE D’ESPLUGUES.



Nota important:

Tot i que ens han comunicat que la Conselleria ha dit que va a donar-li solució immediata al tema (esperem que siga veritat) considerem oportú realitzar l’assemblea. Per això si entre la distribució d'aquesta convocatòria i el dia 27 d’octubre de 2009 ens enviaren un professor d’anglés, l’Assemblea no quedaria desconvocada i així aprofitaríem per estudiar i aprovar entre tots, un protocol d’actuació que s’aplicaria davant situacions semblants que lamentablement tornaran a presentar-se.

Som conscients de l’esforç que suposa als pares i mares acudir a les 10’00 de la nit a una assemblea, però considerem molt important que entre tots i totes intentem acordar un protocol d’actuació davant situacions semblants que afecten la formació dels nostres fills i filles. Perquè les nostres veus s’escolten, es necessita la participació de tots i totes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada